Partner Tájékoztató (COVID-19)

Parner Tájékoztató (COVID-19)

Kedves Partnerünk!

Tekintettel a Corona vírus (COVID-19) okozta pandémiás helyzetre, a Knauf Insulation Kft. a vírus további terjedésének csökkentése érdekében, a munkavállalók és üzleti partnereink egészségének megvédésére törekszik. Március 16-tól, hétfőtől kezdődően számos alkalmazottunk utasításba kapta, hogy a fertőzés

kockázatának minimalizálása érdekében lehetőleg otthonról dolgozzon.

Értékesítő és ügyfélszolgálati csapatunk elektronikusan és telefonon is elérhető az Önök számára! A személyes találkozókat mindannyiunk közös érdekében és az elvárható felelősségteljes magatartással összhangban további intézkedésig felfüggesztjük.

A jelenlegi információink alapján képesek leszünk fenntartani a normál üzleti ügymenetet, folyamatos működést. A megrendeléseket a szokásos módon MRR-en vagy e-mailben fogadjuk. Ezen túlmenően arra törekszünk, hogy a megszokott színvonalon szolgáljuk ki Önöket és időben kézbesítsük szállításainkat.

Minden nap újraértékeljük a helyzetet, szorosan együttműködve a hatóságokkal és az operatív törzs ajánlásaival. E-mailben és a www.knaufinsulation.hu weboldalunkon, illetve MRR rendszerünkön naprakészen informáljuk Önt.

Minden jót és jó egészséget kívánunk Önnek és munkatársainak! Üdvözlettel:

Aszódy Tamás

Ügyvezető

Knauf Insulation Kft.