Mélygarázsok

Heraklith fagyapot megoldások mélygarázsokhoz
strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /data/sites/web/heraklithcz/www/sites/all/modules/contrib/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
Mélygarázsok

A  Heraklith fagyapot termékek rendelkeznek a termékre egy adott alkalmazás szempontjából jellemző Környezetvédelmi Terméknyilatkozatokkal (EPD, Environmental Product Declaration), melyek alapjai azok a minden egyes gyáregységünkben elvégzett Életciklus elemzések, amelyek nemcsak azt teszik lehetővé, hogy számszerűsítsük a nyersanyagként felhasznált fa előnyeit és hasznosságát, illetve a kötőanyag hatásait, de azt is, hogy megfelelő összehasonlítást végezzünk a termékek környezetre gyakorolt ​​hatásai között.

A mélygarázsokkal szemben magas tűzbiztonsági, akusztikai és termikus követelményeket támasztanak. Fontos az is, hogy a termékeket tömör felület esetén is könnyen lehessen rögzíteni, beilleszteni, az esztétikai követelményeknek is megfelelve. És Ön nyilvánvalóan egy fenntartható, jó minőségű megoldást keres!

A Heraklith fagyapot lapok nagyszerű univerzális megoldást nyújtanak mélygarázsok számára. A fagyapot panelek természetes módon tartósak, élettartamuk pedig megegyezik annak az épületnek az élettartamával, amelyben felhasználásra kerülnek. Ezen kívül hővédő pajzsként is funkcionálnak, az épület tűz esetén védett marad. A szálszerkezetnek köszönhetően egy kiváló műszaki tulajdonságokkal is rendelkező természetes és dekoratív kidolgozás jön létre.

 

A fülekre kattintva megtalálható az alkalmazással kapcsolatos összes termék, tulajdonság, dokumentáció és hivatkozás.

 

Heraklith Combi EPS

Heraklith Combi EPS

Wood wool panel with Knauf Insulation EPS in fire resistant quality
Heraklith Combi RMW A2

Heraklith Combi RMW A2

3 Layered panel with wood wool panels with Knauf Insulation mineral wool.
Heraklith Combi plus

Heraklith Combi plus

Wood wool panel with Knauf Insulation rock mineral wool and EPS in SE fire retardant quality.
Heraklith Combi mineral wool with ECOSE Technology

Heraklith Combi mineral wool with ECOSE Technology

Wood wool panel with Knauf Insulation mineral wool with ECOSE Technology.

IKEA parking garage (The Netherlands)

The ceilings of the parking garage underneath the IKEA in Breda are fully covered with wood wool panels. The wood wool panels create a great sounds absorption in the garage. The IKEA locations in Amersfoort, Delft and Groningen are also fit with wood wool panels.

Parking garage Amsterdam (The Netherlands)

In the parking garage IJburg, block 45, the ceilings are fixed with combination panels with EPS in white and natural. The walls are covered with orange/ red for a warm entrance. The combined panels take care of an excellent thermal and acoustic insulation.

 

Parking garage Roermond (The Netherlands)

The retail parc is a shopping mall with a large parking garage for 1200 vehicles. The garage is totally fixed with Heraklith combi EPS in white. The combination panels with EPS provide a thermal, acoustic and aesthetic ceiling finishing.